WEDERVERKOPER GEZOCHT / RESELLER OF AFFILIATE WORDEN

Hier treft u het complete overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar wederverkopers in Nederland. Maak gebruik van de zoekfunctie om bedrijven te zoeken in uw specifieke niche. De bedrijven op ReSELLme zijn allemaal op zoek naar nieuwe resellers die producten of diensten kunnen aanbieden. Weet u niet waar u moet beginnen? Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag verder!

Reseller of affiliate worden is eenvoudig!

ReSELLme biedt een overzicht van vele bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe resellers en wederverkopers. Door naar een profiel te gaan die u aanspreekt kunt u door middel van het contactformulier onderaan de pagina van het profiel direct contact opnemen met het bedrijf. Lees ook onze tips voor startende wederverkopers!

Address: Oranjestraat 10
7451 CC
Branche:
Korte omschrijving: Met onze service automatiseren en optimaliseren we terugkomende processen binnen bedrijven. Bijvoorbeeld de risico-inspecties van Risk Engineers of de milieucheck van een Gemeente.
Lange omschrijving:

De online rapportagetool is naar eigen wens in te richten. Er kan een eigen vragenlijst in het systeem gezet worden, aan de hand van rekenbladen en templates worden scores en actiepunten gegenereerd. De uitkomsten komen automatisch in het rapport te staan tijdens het invullen van de vragenlijst. Zo bespaar je enorm veel tijd omdat er geen rapporten meer uitgewerkt hoeven te worden.

Telefoonnummer: 0850021221
Address: Maalderij 21 Amstelveen
1185ZB
Korte omschrijving: Jobboo BV software is op zoek naar wederverkopers van haar producten. Lijkt het u wat om onze producten te verkopen? Voor iedere verkoop ontvangt u uiteraard een aantrekkelijke marge. Wij vinden: voor wat, hoort wat. Het aanmaken en versturen van de software en de ondersteuning op het product gebeurt door ons. U plaatst slechts een bestelling, wij regelen de rest.
Neemt u gerust contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.
Lange omschrijving:

Ons product biedt de optie om als uitzendbureau/bedrijf eigen platform te starten. WIj bieden het platform ''leeg'' aan en zullen het voor de opdrachtgevers inrichten naar wens en huisstijl

Address: Sterkerstraat 16
7481 JW
Branche:
Korte omschrijving: Houd jij je bezig met gezondheid en vitaliteit bij vrouwen in de overgang?
Lange omschrijving:

Mijn naam is Judith Bussink en samen met diverse deskundigen heb ik Menokuur ontwikkeld. Menokuur helpt vrouwen om overgangsklachten te verminderen en overtollig vet (rondom de buik) te verliezen.

De reden waarom ik Menokuur heb ontwikkeld, is dat ik vrouwen (tussen 40 en 60 jaar) wil helpen om slank en soepel door de overgang te gaan. En om vrouwen te leren om de overgang niet alleen te zien als iets wat erbij hoort, maar als een kans. Een kans om te werken aan jezelf, te kiezen voor je zelf, te kiezen voor een leefwijze die je in staat stelt om je fit, vitaal en in je kracht te voelen.

Als jij ook werkt met vrouwen voor wie Menokuur de ideale oplossing is, dan kun je Menokuur ook zelf aanbieden in jouw praktijk. Dit kun je doen door reseller te worden van Menokuur. Als je meer wilt weten over het Menokuur-resellers-programma, surf dan naar www.menokuur.com.

Alvast bedankt voor jouw interesse en ik zie er naar uit om binnenkort nader kennis te maken. Spreek je later:-), Judith Bussink

Telefoonnummer: 0657963035